Home » Folii Decorare Interioara

Di-Noc role header1Finisajele Arhitecturale din gama 3M™ DI-NOC™

Folii Decorare Interioara


Se folosesc pentru interior si exterior, fiind ideale atat pentru renovari, cat si pentru constructii noi. 3M colaboreaza indeaproape cu arhitecti si designeri pentru a dezvolta cea mai noua tendinta din lume.

Finisaje de arhitectura 3M DI-NOC sunt folii de vinil, care reproduc o gama larga de finisaje naturale si sintetice, de la diferite decoruri de lemn si de piatra, marmura, granit, la o varietate de finisaje metalice. Foliile decorare Interioara Di-Noc pot fi inlocuitorul perfect pentru diverse materiale de constructii costisitoare si greu de montat .

Folia DI-NOC este un material auto-adeziv, care se potriveste pe o varietate mare de suprafete si de bugete. Suprafete cum ar fi pereti, tavane, lifturi, birouri, pardoseli sau mobilier pot fi remodelate sau proiectate .

DI-NOC este ca nimic ce ai folosit pana acum

Aproape orice suprafata, de orice dimensiune, forma sau curbura, acum reprezinta o oportunitate pentru tine de a-ti viziunea de design. Exista mai mult de 500 modele DI-NOC, de la structuri calde de lemn, la diverse culori vii de mare impact, diverse modele de piele , texturi metalice si tesaturi naturale .

Chiar daca suprafata de acoperit este curbata sau plata, de trafic mare sau decorativa, exista o solutie Di-Noc specifica.

Folii perete pentru Decorare Interioara 3M Di-Noc sunt surprinzator de simplu de instalat si sunt facute sa dureze. Materialul vine in role usoare iar montajul se face complet uscat, nu exista mizerie, nu se face praf, nu se face deranj.DI-NOC-floating

Incepe sa te gandesti la suprafete intr-un mod cu totul nou:

Di-Noc face mai mult posibil. Este doar o combinatie de tehnologie si inovatie de la 3M Architectural Markets

De la aspect de beton industrial si marmura pana la diferite nuante de lemn elegant, exista o mare diversitate de modele disponibile acum.

Surprinzator de simplu de instalat, de curatat si de intretinut.

 Mai multe exemple si idei despre utilizarea Folii decorare 3M Di-Noc: aici

 

Iar in galeria foto de mai jos se pot vedea cateva aplicatii cu Folii Decoratii Interioare 3M Di-Noc :