Home » Folii Solare & Securitate

1-1-1-1-2-folii_solare_3M

Folii Solare si Securitate

[ 3M Window Films: Sun Control Films , Safety & Security Films ]

Va plac ferestrele mari si lumina intensa care intra in casa sau biroul dvs ! Dar confortul luminii naturale si al unei vizibilitati mari, vine cu o incalzire excesiva a interiorului, o decolorare in timp a mobilei si al altor obiecte de interior, si de asemenea contine razele UV nocive .

 

Solutia concurenta’ pentru protectie solara ar fi jaluzele si rulourile exterioare dar care nu sunt atat de eficiente si au puncte negative care le descalifica in comparatie cu folia de protectie solara 3M:  Jaluzele nu opresc caldura sa intre in cladire decat in foarte mica parte. Ele merg pe principiul crearii unui spatiu de 10cm intre jaluzea si geam; spatiu in care se mai disipa un mic procent din caldura care a intrat deja in cladire prin geam; plus opresc lumina. In interior este intuneric si apoi se foloseste energie pt. iluminare interioara. La fel si rulourile exterioare: Schimba aspectul cladirii, opresc lumina.

 

In schimb Folia de Protectie Solara 3M opreste caldura dar lasa lumina sa intre in cladire !

 

Foliile Solare 3M Window Film pot face mai mult decat sa va protejeze de facturile mari la energie. Ele pot ajuta sa va protejati de evenimente nedorite cum ar fi cutremure, furtuni puternice, terorism si vandalism. La orice incident neplacut, mentin geamul la locul lui.3M Window Film - crush photo

 

Largeste-ti viziunea despre Siguranta !

Cu Foliile de Geam 3M Siguranta Si Securitate ferestrele tale pot fi transformate din cel mai vulnerabil punct al casei intr-un loc de rezistenta, ajutand la protectia casei si a familiei tale de diverse amenintari ca efractia sau diverse accidente. Foliile 3M Siguranta si Securitate sunt proiectate sa mentina fragmentele de geam legate si astfel este creata o bariera puternica care incetineste infractorul pana la punctul in care el alege sa fuga pentru ca pierde prea mult timp cu spargerea geamului, riscand astfel sa devina o tinta usoara.

 

Foliile de geam „3M Safety and Security” sunt disponibile ca atare, doar ca folie de securitate sau folie combinata cu cele doua caracteristici: atat pentru protectie solara cat si siguranta & securitate

 

In acest video demonstrativ, dureaza 1 secunda patrunderea printr-un geam fara
folie 3M si mai mult de 45 secunde printr-un geam protejat cu folie 3M de Securitate. Asftel se intarzie efractia care nu se mai poate face decat cu mare zgomot si efort:

 

[pentru mai multe detalii vizitati pagina: www.3m.com/schoolsafety]