Home » Whiteboard

     Mihail Advertising srl3M Whiteboard Film – este o gamă de folii de înaltă calitate
cu capabilitati de tabla de scris si ecran de proiectie

Prin aplicarea foliei 3M pe diverse suprafete se poate crea o tablă de scris cu markerul si ecran proiectie în aproape orice dimensiune.
Folia Whiteboard 3M este utilizata într-o gamă largă de aplicații:

  • săli de sedinta
  • birouri
  • universități
  • scoli
  • gradinite


Tuturora le place ideea de tabla scolara de scris intr-un birou sau chiar acasa. Dar tot ceea ce inseamna transportul, instalarea si costurile unei table scolare de scris „stil vechi” descurajeaza rapid, pentru ca varianta traditionala este grea si inflexibila. In schimb folia whiteboard 3M se instaleaza rapid, transportul este usor si se poate alege orice dimensiune, iar toate acestea mentin costul total mic.

      Cu varianta Whiteboard 3M poti transforma peretii in suprafete de scris reutilizabile. Mai mult: Folia whiteboard 3M  este o folie autoadeziva care poate fi aplicata inclusiv pe masa, de dulap, pe fata biroului, orice forma ar avea (ovala , rotunda). Astfel biroul dintr-o sala de sedinte poate fi transformat intr-o tabla de scris cu markerul !

      Folia Whiteboard 3M ofera toata distractia si utilitatea tablelor de scris traditionale, plus toate avantajele unei suprafete de poliester:

  • super-usoara
  • poate fi stearsa usor, folosind burete uscat sau carpa
  • se scrie cu markere orice culoare, marker pe baza de apa (nu marker permanent!)
  • se monteaza simplu (fara galagie, fara praf, fara gauri in perete)

Cu Folia Whiteboard 3M se creaza Suprafete de Scris si de Proiectie
Usoara, Flexibila, Durabila

 

whiteboard 111 margine autocolant sus si profil AL jos3M Whiteboard WH-111 – este o varianta unica de finisaj arhitectural care are ca rezultat o suprafata pe care se poate scrie cu markerul si care se poate sterge. Se foloseste de catre arhitecti in mediile creative. Folia WH-111 are un adeziv acrilic care permite instalarea pe o mare varietate de substraturi

3M Whiteboard Film PWF-500 Ecran de Proiectie  este un film mat din PVC alb cu functia de Tabla de Scris si de Proiectie. Practic este un ecran de proiectie pe care se poate si scrie, oferind un unghi de vizualizare excelent si luminozitate uniforma in orice unghiuri.

Acesta imbunatateste creativitatea si productivitatea la un meeting sau o prezentare, folosind un perete intreg ca tabla de scris si ecran de proiectie

– este mult mai mica in greutate decat orice ecran de proiectie traditional
– se economiseste spatiu integrandu-se perfect in designul interior din birou sau sala de sedinte

whiteboard PWF-500

folie pe care in acelasi timp se proiecteaza si se poate scrie cu markerul; perfecta pentru prezentari, pentru birouri unde se dezvolta produse, se discuta idei, etc

folie cu capabilitate de proiectie si de scriere

Folie Whiteboard PWF-500 cu capacitate de proiectie si de scriere

Folosind marker whiteboard pe baza de apa, folia este usor de sters si este lavabila. PWF-500 ofera o mare versatilitate pentru aplicarea la interior in birouri, sali de sedinte, scoli si orice alte cladiri private sau publice.

Acesta folie whiteboard 3M este cea mai cautata datorita combinatiei de calitati: se poate proiecta pe ea si in acelasi timp de poate scrie, sterge, rescrie…